צימרים ברגע האחרון
בואו למצוא צימרים בדקה התשעים
במחירים ללא תחרות
באתר ספונטני
דלי קרים מיוצרת מחומרים טבעיים בלבד ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל.
גלידת דלי קרים עשוייה מחלב וחמאה דבר המפחית את כמות הקלוריות והשומן והופך אותה לגלידה בריאה וטעימה יותר.
אומרים שמי שהולך בשבילי הערבה ומתמזג עם הטבע,מפתח תיאבון מסוג אחר. הוא לא חושב על רעב עכשיו ומיד. למדבר יש זמן. גם לאוכל. אם תיכנס אל מאהל בדואי בצל עץ שיטה, הוא יכבד אותך קודם כל במי באר קרים כקרח ובפיתות חמות עם לבנה וצמחי תבלין מדבריים.
אחר כך יוגש התה המתוק ובעקבותיו יחל הטקס המסורתי של הכנת הקפה. הזמן הקולינארי בערבה, הוא זמן ההתענגות על הטעם. הזמן בו נאפה המטפונה ( עוף ממולא אפוי על גחלים) בבור גחלים רוחשות. בינתיים יש זמן לשיחה נינוחה על הא ועת דא. הידיים קורעות נתחים מן הפיתה הלוהטת ואוטו טו יגיעו המנות העיקריות.
ברוכים הבאים לצד הטעים של הערבה. מסעדות בערבה הנשענות על חומרי גלם טריים מתנובת האדמה. ירקות ופירות טריים, נתחי בשר משובחים וחומרי גם נפלאים נוספים שהופכים כל ביקור באחת ממגוון מסעדות בערבה לחוויה שהיא הרבה מעבר לקולינאריה ולרעב לאוכל. המהירות מן השטן אומרים הבדואים וכשאוכלים לאט, נהנים מכל ביס ונהנים מהחברה. בפורטל ערבה החדש תמצאו מסעדות קסומות המגישות תפריטים עשירים וטעימים.